MUŞ MALAZGİRT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 2.Dönemi Aydınoğlu´nun İlk Ders Zili ile Başladı

Sayin İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet AYDINOĞLU 2014-2015 Eğitim Öğretim 2.Döneminin açılışını Müdürlüğümüze bağlı Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda yaptı.
2014-2015 2.Dönemi Aydınoğlu´nun İlk Ders Zili ile Başladı

Müdürlüğümüze bağlı Mehmet Akif Ersoy İlkokulu´nda düzenlenen törene İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet AYDINOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Murat YILDIRIM, öğretmen, öğrenci ve velilerimiz katıldı.

Sayın Müdürümüz açılış konuşmasından sonra 2.dönemin ilk ders zilini çaldı ve törendeki konuşmasına yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak başladı. Sağlık, huzur ve mutluluk içinde başarılı bir eğitim yılı dileyen Aydınoğlu, şunları söyledi Sevgili öğretmenlerim ve öğrencilerim; "okulunuzun hem geçmiş başarılarını, hem bugünkü başarılarını çok yakından izliyoruz. Okulumuzun neleri başardığını hep birlikte gördük, umarım yeni dönemde de başarılarımızı devam ettirerek ülkede çapında ilçemizden söz ettirmeye devam ederiz" dedi. 

Konuşmasının ardından Sayın Aydınoğlu, öğrenci, öğretmen ve diğer katılımcılarla ilk ders zilini çaldı. Sayın Aydınoğlu, daha sonra okulu gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Malazgirt Hükümet Konağı Kat 3 Malazgirt/MUŞ - 0 436 511 30 69

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.